2012 m. liepos 11 d., trečiadienis

Nauja paslauga - Reiki SPA


Žinot, kokia esu? Ogi darboholikė. Ir tai sakau visai ne kaip nuopelną, o kaip rimtą savo ydą. Dirbti ėmiau nuo ~19 metų ir iki 33 metų net neįsivaizdavau dienos be įtampos. Stresas prasidėdavo vos suskambus ryte žadintuvui. Net į mėgiamą darbą kartais nesinori keltis, o kai jau atsikeli, jauti stresą, kad nepavėluotum. Kai vėluoji, jauti dar didesnį stresą - gausi pylos, ar ne. Atkeliauji į darbą, o ten vėl stresas - kai daug darbo ir kai visai nėra darbo. Kai daug darbo - savaime suprantama iš kur tas stresas. O kai nėr darbo - ką veikti, kad nemirtum iš nuobodulio ir kaip elgtis, kad išsaugotum darbo vietą. Kokių tik ligų neįsigijau per tą nuolatinį nerimą ir įtampą! Puikiai žinau, koks tai jausmas, kai kelis kartus per naktį atsibundi sumedėjusiu kūnu, įsitempusi kaip styga. Kai mėnuo iš mėnesio nuo pat ryto jautiesi beviltiškai pervargusi ir dienai pratempti naudoji milžiniškas valios pastangas. Nuvarytus arklius nušauna, o ką daro su nuvarytais žmonėmis?... Didmiesčių gyventojai, pakelkit ranką, kas sugebėjote sulaukti trisdešimtmečio nei karto negėrę Xanax (o jei net nežinot, kas tai per vaistai, galiu jus tik pasveikinti!).

Žodžiu, mielieji, jei jūs jaučiatės kaip tie nuvaryti arkliai, aš jus labai gerai suprantu. Kai mečiau savo darbą, sritį, kurioje tobulinausi gerą dešimtmetį ir pasiekiau šiokių tokių karjeros aukštumų, visą mėnesį negalėjau patikėti "tai štai, koks tas gyvenimas be įtampos!...".

Galvodama apie jus ir prisimindama save tais beviltiško nuovargio laikais, noriu jums pasiūlyti naują paslaugą.  Kol kas esu pirmoji ir vienintelė, kuri tai sugalvojo ir daro, t.y., derina skirtingas metodikas - Reiki, gydomąsias žoleles ir akupresūrą.

Štai, kas jūsų laukia, atėjusių į Reiki SPA:
1. Nusiaunate batukus ir pamerkiate savo pavargusias pėdutes į mėtų nuovirą, papildytą citrinos sultimis ir levandų eteriniu aliejumi. Kol pėdos ilsisi ir gaivinasi, su Reiki nuimu įtampą ir energetinius blokus pečių srityje.

2. Tada gulatės ant nugaros, aš nuvalau jūsų veiduką ir uždedu ramunėlių nuoviro garų primirkusį rankšluostį. Tuo metu Reiki energija harmonizuoja ir balansuoja jūsų galvos energetiką.

3. Veide yra 7 taškai, kuriuos spaudžiant palankiai veikiami vidaus organai, lyginamos veido raukšlelės, tonizuojama oda, gerinama kraujotaka. Reiki energija sustiprina palankų akupresūros poveikį.

4. Toliau tęsiamas yprastinis viso kūno Reiki seansas.

Paprastai užtenka vos kelių Reiki seansų, kad žmogus pasijaustų energingesniu, ramesniu. Daugelis mano pacientų džiaugiasi, jog vos po vieno seanso dingsta juos nuolat lydėjęs nuovargio jausmas. Gydomosios žolelelės, taškinis masažas ir Reiki puikiai papildo vienas kitą ir derinasi tarpusavyje.

Visą liepos mėnesį Reiki SPA paslaugos kaina tik 50 Lt. Buvusiems ir esamiems pacientams - tik 40 Lt.

Registruokitės: reiki.terapija@gmail.com, tel. 8 604 20 485

Reiki Terapija adresas: B. Radvilaitės g. 7/ Šiltadaržio skg. 2, Vilnius


5 komentarai:

  1. Dziugu, kad zmones vel atranda SPA centrus. Mano megstamiausias yra Birstono Egles sanatorija. Stengiames karta i metus ten nuvykti, dazniausiai pavasari, dar kol ziema tik i pabaiga, ir nesijaucia to gamtos atbudimo:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mane jau kurį laiką neapleidžia stresas, įtampa, nervingumas, po to sekas abejingumas ir nuovargis. Labai noriu išbandyti reiki SPA. Gal žinote kur Kaune atliekamas reiki masažas ? Tikiuosi man tai padės atgauti jėgas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mane jau kurį laiką neapleidžia stresas, įtampa, nervingumas, po to sekas abejingumas ir nuovargis. Labai noriu išbandyti reiki SPA. Gal žinote kur Kaune atliekamas reiki masažas ? Tikiuosi man tai padės atgauti jėgas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Domina poilsis Druskininkuose ir pasidarė įdomu ar ten yra Jūsų minėtas Reiki SPA?

    AtsakytiPanaikinti
  5. LABA DIENA, aš čia noriu jums pranešti gerų naujienų iš PROF CINDY INVESTMENTS paskolos pasiūlymo, tuščių bankomatų kortelių ir „Bitcoin Investments“. Ar bandėte gauti tikrą paskolos davėją, aš gavau savo verslo paskolos sumą 640 000,00 € iš prof. Cindy Alberto, kad pradėčiau verslą. Ar jums reikia tuščios bankomato kortelės arba bitkoino, o bandant ją gauti kilo problemų? Čia yra Prof Cindy Investments tuščios bankomato kortelės pasiūlymas, paskolos pasiūlymas, Bitcoin / atkūrimo pasiūlymas, kurį lengva ir įperkama gauti ir jis gali būti pristatytas jums laukiant 48 valandas po to, kai iš jos pateiksite užsakymą el. paštu profcindyinvestments@hotmail.com

    MRS.CINDY INVESTMENTS TIKROS PATIKIMOS INTERNETINĖS PASLAUGOS INC@2023
    profcindyinvestments@hotmail.com

    AtsakytiPanaikinti